Over mij

Over mij

Mijn naam is John Meeuwisse. Ik ben 24 jaar oud en woon in Bleiswijk. Binnen 4 jaar wist ik de opleiding tot fysiotherapeut in Rotterdam af te ronden en ben ik direct de praktijk ingestapt als young professional. Ik ben gek op fitness omdat ik daar veel energie van krijg en omdat bewegen/sporten natuurlijk een positief effect heeft op je gezondheid.

Als jonge fysiotherapeut heb ik me de afgelopen jaren zo breed mogelijk georiënteerd m.b.t. het vak fysiotherapie. Zo ben ik al tijdens mijn studie een aantal jaar actief geweest bij een sportvereniging als verzorger/ revalidatietrainer. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen de eerstelijns praktijk en op het gebied van geriatrisch revalideren. Tenslotte heb ik de cursus voor dry needling succesvol afgerond.

Als fysiotherapeut kom ik in aanraking met mensen en hun gezondheidsproblemen. Wat bij mij centraal staat is de hulpvraag die gesteld wordt. De hulpvraag is meestal gerelateerd aan klachten van het bewegingsapparaat. Dit kan bijvoorbeeld gaan om rug/nek klachten, sportletsel of andere aandoeningen/blessures van het menselijk bindweefsel. Door te luisteren en te onderzoeken kan er worden vastgesteld of fysiotherapie iets kan betekenen.

Wanneer ik als fysiotherapeut iets kan betekenen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Een behandelplan kan bestaan uit het geven van advies, mobiliseren van gewrichten, oefeningen, massages, dry needling of het toepassen van andere fysiotherapeutische technieken. Ik werk zowel hands-on als hands-off.

Uiteindelijk zal ik er alles aan doen om de hulpvraag te beantwoorden.

Momenteel ben ik druk bezig met en starten van een eigen Fysiotherapiepraktijk in Bergschenhoek. Daarnaast blijf ik nog wel actief als ZZP fysiotherapeut.

Kijk voor meer informatie op www.fysiofitality.nl