Informatie ZZP zorgvrager

Als ZZP-fysiotherapeut ben ik aangesloten bij verschillende praktijken. Dit houd in dat ik geen arbeidsovereenkomst heb met de desbetreffende praktijk (ik werk niet in dienstverband) maar ik ben wel actief als fysiotherapeut om de praktijk te ondersteunen. De praktijk zorgt voor de locatie/declaratie en ik zorg voor de behandeling op maat.

Voor u als zorgvrager verandert er niks. De huisregels en klachtenprocedure worden gehanteerd van de desbetreffende praktijk. Afspraken kunnen gemaakt worden via de praktijk of via mij persoonlijk.

Het voordeel van een ZZP-fysiotherapeut is dat ik niet gebonden ben aan een specifieke behandelmethodes die een praktijk opdraagt maar dat ik mijn persoonlijke fysiotherapeutische behandeling kan uitvoeren.

Indien u als zorgvrager contact wil opnemen kan dat via contact.